Een half uur gameplay van Supermassive's The Quarry

Een half uur gameplay van Supermassive's The Quarry

Er is een halfuur aan gameplay te bekijken van Supermassive Games' nieuwe horrorspel, The Quarry.

De gameplay werd gisteren online geplaatst door IGN en is hieronder te bekijken. Het spel werd eerder dit jaar al aangekondigd en wordt uitgegeven door 2K Games. The Quarry maakt geen onderdeel uit van de The Dark Pictures-reeks van Supermassive.

The Quarry volgt een groepje kampbegeleiders vanaf de laatste dag van hun zomerkamp. Wat een feestelijk einde van de zomer moet worden, krijgt een onverwachte en levensgevaarlijke wending. In de game kruipen spelers in de huid van alle negen kampbegeleiders en moeten zij keuzes maken die de loop van het verhaal beïnvloeden.

De cast bestaat uit onder andere David Arquette (Scream), Skyler Gisondo (The Righteous Gemstones), Ariel Winter (Modern Family), Justice Smith (Jurassic World), Brenda Song (Dollface), Lance Henriksen (Aliens) en Lin Shaye (A Nightmare On Elm Street).

Spelers kunnen het spel alleen spelen, maar ook online samenwerken met maximaal zeven vrienden. Dan kijkt iedereen mee en wordt er gestemd op de keuzes die gemaakt moeten worden. De game biedt ook lokale co-op, waarbij iedere speler een kampbegeleider kiest en zijn of haar keuzes maakt. Tevens is er een Movie-modus waarin geen keuzes gemaakt hoeven te worden, waardoor het spel zich als film afspeelt.

The Quarry komt op 10 juni uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou