Echoing Void-uitbreiding voor Minecraft Dungeons komt op 28 juli uit

Echoing Void-uitbreiding voor Minecraft Dungeons komt op 28 juli uit

Echoing Void, de nieuwe, betaalde uitbreiding voor Minecraft Dungeons, verschijnt op 28 juli.

Dat heeft Mojang aangekondigd op de Minecraft-website. In de uitbreiding reizen spelers af naar The End, waar de Enderman leven. Spelers moeten het opnemen tegen deze wezens en allerlei andere nieuwe vijanden. De uitbreiding bevat ook nieuwe legendary gear. Een prijs voor de dlc is nog niet aangekondigd.

Tegelijk met de betaalde uitbreiding verschijnt een nieuwe gratis update voor de game met daarin nieuwe opties en mogelijkheden. Zo zijn er krachtige nieuwe betoveringen als Shadow Blast, Void Strike en Ambush. Daarnaast bevat de gratis update een unieke missie genaamd Gauntlet of Gales. Spelers doorlopen een doolhofachtig gebied terwijl ze uitdagende situaties en puzzels voorgeschoteld krijgen. De Gauntlet kan via de missiemap worden geselecteerd.

Op 28 juli moet tot slot ook Minecraft Dungeons: Ultimate Edition uitkomen. In dit totaalpakket zit de basisgame samen met alle uitgekomen gratis en betaalde dlc, waaronder Jungle Awakens, Creeping Winter, Howling Peaks, Flames of the Nether, Hidden Depths en het aankomende Echoing Void. Volgens Mojang is het totaalpakket voordeliger dan de basisgame en de uitbreidingen los aanschaffen. 

Hoewel niet officieel bevestigd, lijkt de Ultimate Edition van de game er naar te hinten dat er na Echoing Void geen nieuwe uitbreidingen meer van Minecraft Dungeons op de planning staan.

Minecraft Dungeons

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou