EA werkt mogelijk ook aan een Iron Man-game

EA werkt mogelijk ook aan een Iron Man-game

Electronic Arts zou niet alleen aan een game rondom Black Panther werken, maar ook een spel over Marvel-held Iron Man maken.

Journalist Jeff Grubb meldt tijdens de Giant Bomb Game Mess Mornings-stream dat de uitgever "nog een Marvel-game maakt met een focus op singleplayer." Daarop reageerde journalist Tom Henderson weer dat hij geruchten heeft gehoord dat het om een Iron Man-game gaat. Henderson waarschuwt wel dat hij niet zeker is in hoeverre het gerucht te vertrouwen is.

Grubb deelde onlangs al dat hij had vernomen dat EA ook aan een singleplayergame rondom Black Panther werkt. Volgens Grubb begint de game, die nog maar net in ontwikkeling is, wanneer Black Panther sterft, en moeten spelers zich bewijzen om de nieuwe versie van de held te worden.

De Black Panther-game zou ontwikkeld worden door een nieuwe studio van EA in Seattle. Wie aan de mogelijke Iron Man-game werkt, is niet bekend. Beide spellen zijn vooralsnog in ieder geval niet officieel aangekondigd.

Andrew Wilson, de CEO van EA, meldde onlangs in een gesprek met aandeelhouders dat singleplayergames nog altijd erg belangrijk zijn voor het bedrijf.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

En zo dient Anthem toch nog een doel. Je kan van de game zeggen wat je wil maar de Iron-Man fantasie wist het aardig te vervullen. Als ze het vliegen en de combat naar een goed uitgewerkte singleplayer game weten te tillen kan het best wta worden.

0
test

Precies wat @burningcactus zegt. niets aan toe te voegen. Heel deze reactie van mij is dan ook compleet overbodig.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@burningcactus Zeker ja! Het vliegen en vechten was echt heerlijk en vond het dan ook jammer dat de game verder niet heel spannend was. Heb me echt goed vermaakt met deze game, maar het had zoveel beter kunnen zijn

0
test

@burningcactus Klopt. Als er iets goed voelde aan die game was het dat!

0

Aanbevolen voor jou