'EA-werknemers verkopen illegaal Fifa 21 Ultimate Team-kaarten'

'EA-werknemers verkopen illegaal Fifa 21 Ultimate Team-kaarten'

Diverse berichten op Twitter melden dat werknemers van Electronic Arts illegaal Fifa Ultimate Team-kaarten verkopen in ruil voor duizenden euro's.

Met de hashtag #EAgate worden allerlei berichten op Twitter gedeeld waarin dit wordt geclaimd. Zeldzame spelers, zoals Cristiano Ronaldo, zouden voor duizenden euro's door werknemers van het bedrijf achter Fifa worden verkocht. 

De geruchten zijn vooralsnog niet bevestigd. Electronic Arts heeft op Twitter wel laten weten onderzoek te doen naar de situatie. Daarin meldt het bedrijf dat het op de hoogte is van de geruchten, dat dit gedrag onacceptabel is en dat het een grondig onderzoek is gestart.

Eerder bleek al dat er een illegale handel bestaat rondom Fifa Ultimate Team-coins, de digitale munteenheid waarmee pakjes met daarin kaarten gekocht kunnen worden. Het is echter voor het eerst dat er melding wordt gemaakt van het feit dat specifieke kaarten voor geld worden verkocht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Verbaast me niks.

0
test

Ja, begrijpelijk dat de aandeelhouders van EA geen concurrentie willen op de miljarden die ze verdienen aan digitale crap die maar 1 jaar mee gaat.

0

Aanbevolen voor jou