EA voorspelt dat Argentinië het WK voetbal wint

EA voorspelt dat Argentinië het WK voetbal wint

Volgens de voorspellingen van EA wint Argentinië het WK voetbal dat binnenkort van start gaat in Qatar.

Dat maakt het bedrijf bekend via haar website waar spelers ook zelf een voorspelling kunnen achterlaten. EA heeft alle wedstrijden gesimuleerd in de Fifa World Cup-modus van Fifa 23 en Argentinië kwam als winnaar uit de strijd. De finale ging tussen Argentinië en Brazilië en eindigde in 1-0. EA claimt verder dat Messi de gouden schoen en gouden bal gaat winnen met acht doelpunten in zeven wedstrijden. Memphis Depay staat op de tweede plek met zes goals in vijf wedstrijden.

De laatste drie keer dat EA een soortgelijke voorspelling deed voor het WK voetbal, kreeg het telkens gelijk. In 2018 kroonde het Frankrijk tot winnaar, in 2014 Duitsland en in 2010 Spanje. De NFL-voorspellingen van het bedrijf zijn echter minder succesvol. De winnaar van de Super Bowl werd slechts vijf van de elf keer correct voorspeld.

De WK-modus van Fifa 23 is sinds vandaag beschikbaar. Er wordt World Cup-content aan Ultimate Team toegevoegd, waaronder speciale spelersitems, tijdelijke doelstellingen en World Cup FUT Heroes. Er worden ook tussen 11 november en 23 december een aantal nieuwe FUT-campagnes gelanceerd. Dit jaar komt er geen speciale WK-modus in Ultimate Team, waar dat in voorgaande jaren wel het geval was. 

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Enige probleem is wel dat ze de brackets hebben omgedraaid.... Dus is dit toernooi vrijwel "waardeloos".

0
test

EA moet zn muil houden

0

Aanbevolen voor jou