EA onthult WK-content voor Fifa 23

EA onthult WK-content voor Fifa 23

EA heeft de nieuwe World Cup-content voor Fifa 23 officieel onthuld via een persbericht en bijbehorende trailer.

De Fifa 23 World Cup-content wordt volgende week woensdag 9 november aan het spel toegevoegd. In een korte video bespreekt de ontwikkelaar een aantal details rondom de gloednieuwe wereldkampioenschapmodus. Zo wordt er World Cup-content aan Ultimate Team toegevoegd zoals speciale spelersitems, tijdelijke doelstellingen en World Cup FUT Heroes. Er worden ook tussen 11 november en 23 december een aantal nieuwe FUT-campagnes gelanceerd.

Ondanks de speciale content, wordt er geen losstaande World Cup-spelmodus aan Fifa 23 Ultimate Team toegevoegd. Dit was wel het geval tijdens de wereldkampioenschappen in Fifa 14 en 18. Spelers kunnen hun geluk op het wereldtournee wel beproeven in een speciale singleplayermodus die zowel offline als online gespeeld kan worden.

Watch on YouTube
EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vroeger kwamen er voor een WK of EK speciale versies uit, wat een geldklopperij was dat

0
test

@Mmo-veteran toch waren dat vaak hele leuke edities. Feestelijker aangekleed, soms van die gekke features zoals sterspelers in... 2006 meen ik? Heb goeie herinneringen aan 2006 en 2010, ook al gingen die games direct na uitschakeling weer de kast in.

0
test

@LarsCornelis en niet te vergeten: de kwalificaties en keuze tussen alle landen die ingeschreven staan bij de FIFA. Zaten ook leuke details in: zowel de truitjes die men tijdens de kwalificaties gebruikte als de truitjes van het wk zaten er in! Zonde dat 2010 meer in petto had dan de daaropvolgende games. EA is meester in het terugschroeven van leuke features om ze dan heel misschien als nieuw te bestempelen een paar jaar later. Meestal begraven ze het voorgoed. FIFA World Cup 2010 blijft imo de leukste FIFA game.

0
test

@Mmo-veteran 2010 South Africa was echt goed, die hebben we echt helemaal kapot gespeeld op de 360. Vooral de potjes voor geld waren heel leuk.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ziet er toch best goed uit, is gewoon een lelijkerd daar kunnen graphics niet veel aan doen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou