EA heeft meer Star Wars-games in ontwikkeling

EA heeft meer Star Wars-games in ontwikkeling

Hoewel gisteren werd aangekondigd dat Ubisoft Massive Entertainment aan een nieuwe Star Wars-game werkt, heeft Electronic Arts ook Star Wars-games in ontwikkeling.

Dat laat het bedrijf weten via Twitter. Het bedrijf somde enkele feiten op. "We houden van Star Wars. We kijken er naar uit om samen te blijven werken met Lucasfilm Games. We maken meer Star Wars-games. BD-1 is nog altijd de schattigste."

Gisteren werd aangekondigd dat Ubisoft Massive aan een nieuwe Star Wars-game werkt. Het is voor het eerst sinds Star Wars Battlefront dat een andere uitgever een Star Wars-game maakt en uitgeeft, met uitzondering van de Lego Star Wars-games. Disney gaf gisteren al aan dat het samen blijft werken met EA, maar nu heeft de uitgever zelf specifiek benoemd dat het Star Wars-games blijft ontwikkelen.

Naast Star Wars Battlefront heeft Electronic Arts een vervolg, Star Wars Jedi: Fallen Order en Star Wars Squadrons ontwikkeld. Ook heeft het bedrijf een Star Wars-uitbreiding voor De Sims 4 gelanceerd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Een Star Wars met een Ubisoft sausje zit ik persoonlijk niet op te wachten, liever een sterk liniair verhaal dan de zoveelste openwereld game vol met objectives die puur bedoeld zijn om je maar bezig te houden. Maargoed ieder zijn ding.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

En niet vergeten, op epic games is vanaf vandaag tot volgende week donderdag EA's Star Wars Battlefront ][ gratis.

0

Aanbevolen voor jou