EA geeft eerste details van nieuwe Battlefield 2042-map Exposure

EA geeft eerste details van nieuwe Battlefield 2042-map Exposure

Eelectronic Arts heeft de eerste details gegeven voor een aanstaande nieuwe map voor Battlefield 2042, genaamd Exposure.

Dat deed het bedrijf in een interview met Gamespot. Exposure moet ergens volgend jaar verschijnen en "map design naar een compleet nieuw niveau" brengen. Meer details over de map zijn er nog niet.

Later in december moet er een nieuwe patch voor Battlefield 2042 uitkomen. Daarmee wordt het ook tijdelijk mogelijk om potjes met 64 mensen te spelen in de pc-, PlayStation 5- en Xbox Series-versies van de game. Normale potjes in deze versies van de game bestaan uit 128 spelers.

In 2022 moet ook het eerste seizoen van Battlefield 2042 beginnen. Ook worden er een nieuwe specialist, wapens, gadgets en voertuigen toegevoegd. In de loop van 2022 moeten er meerdere seizoenen voorbijkomen, elk met unieke content.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een nieuwe map gaat deze game niet redden. Ze zullen eerst heel wat moeten bughunten EN features moeten toevoegen die er al bij launch in hadden moeten zitten. Op het moment laten de Steam charts zien dat de playercount in de afgelopen 2 weken is gehalveerd. Als het zo doorgaat is BF2042 ten dode opgeschreven nog voor het 2022 is.

0

@TheChief Dat valt wel mee hoor. Als de game genoeg support krijgt en er wordt geluisterd naar de fanbase dan is deze game echt wel te redden. Ik vermaak me er redelijk mee, maar dat ze foute keuzes gemaakt hebben en de game te snel hebben uitgebracht dat is zeker waar.

0

@TheChief Verkoopcijfers zeggen atm wel iets anders. Maar daar staat idd niet bij hoeveel refunds er al zijn geweest. Maar ingame kom ik alleen maar hoge levels tegen dus mensen zullen wel plezier hebben

0
test

Deze game gewoon links laten liggen. De developers steunen door het te kopen is het slechtste wat je kunt doen. Criminelen zijn het. Zelf ben ik ben helemaal klaar met games die uitkomen in Alpha status. Als je ze geld geeft dan leren ze het nooit.

0

@generaljusten Je komt wel eens een bug tegen, maar ik denk niet dat het zo erg is als een deel van de mensen roept. Ik heb zelf ruim 110 uur in Battlefield 2042 zitten op dit moment. Ik ben tot nu niet echt game breaking bugs tegen gekomen. Qua performance zit ik met m'n nieuwe PC wel goed. Net zoals m'n andere vrienden wil ik niet meer terug naar een eerdere Battlefield game.

0
test

@PSPfreaky ik weet niet, maar als 8/10 potjes resulteren in de loadout bug, dat noem ik toch echt wel een gamebrekende bug. Soms moeten we wel tot 8 keer een nieuwe server zoeken voordat we mogen spawnen met onze eigen loadouts. Het is een soort van geluksspelletje aan het worden.

0
test

@generaljusten precies dat doe ik ook. Vind de prijs al ongelooflijk veel. Voor alleen een multiplayer game. En hoor zoveel slechte dingen dat ik wel wacht tot het eventueel beter word.

0

Aanbevolen voor jou