E3 2023 wordt van 13 tot en met 16 juni gehouden

E3 2023 wordt van 13 tot en met 16 juni gehouden

E3 wordt volgend jaar van 13 tot en met 16 juni gehouden en is weer een fysiek evenement.

Dat is gisteren aangekondigd. Het is voor het eerst in vier jaar dat E3 weer fysiek wordt gehouden. Waar de beurs voorheen drie dagen duurde, wordt hij volgend jaar vier dagen lang. Van 13 tot en met 15 juni kunnen media, ontwikkelaars en uitgevers een bezoek brengen. Op 15 en 16 juni zijn ook consumenten welkom, mits ze een kaartje hebben gekocht.

E3 wordt net zoals vroeger in het Los Angeles Convention Center gehouden. Het bedrijf Reedpop - bekend van PAX en EGX - neemt het stokje over van gebruikelijke organisator ESA. Welke bedrijven een stand zullen hebben op E3 is nog niet bekend.

Volgend jaar wordt als het goed is ook weer Summer Game Fest gehouden, inclusief een Kick Off Live-show gepresenteerd door Geoff Keighley. Waar Summer Game Fest in 2020 ontstond nadat E3 niet meer werd gehouden vanwege het coronavirus, zullen de evenementen het nu dus mogelijk tegen elkaar moeten opnemen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Sony zal sws al niet komen aangezien die hun eigen online event blijven houden. Sony staat al sinds 2019 met Playstation volgens mij niet meer op de E3.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou