Dying Light-regisseur stelt spelers vraag over eventueel derde deel

Dying Light-regisseur stelt spelers vraag over eventueel derde deel

Dat nog niet is aangekondigd

De game is niet aangekondigd, maar Techland heeft spelers een vraag gesteld over een eventueel Dying Light 3.

Regisseur Tymon Smektala stelt de vraag aan zijn volgers op Twitter. Hij vermeldt daarbij duidelijk dat het geen aankondiging rond Dying Light 3 betreft. Hij vraagt spelers welke professie de hoofdrolspeler van een eventueel Dying Light 3 zou moeten hebben. De opties die hij geeft zijn: Survivor, Nightrunner, Pilgrim en een GRE-agent. Op het moment van schrijven stemt de meerderheid op de laatste optie.

Het is niet voor het eerst dat Smektala bezig lijkt te zijn met een derde deel in de reeks. Vorig jaar stelde hij dat spelers in een eventuele derde game zich vanaf het begin sterker moeten voelen. "Als we ooit Dying Light 3 zouden maken, zou ik het hoofdpersonage laten beginnen met grotere en betere moves en skills. We hebben Dying Light 2 hetzelfde aangepast als de eerste game, waarin de speler behoorlijk zwak begint en zich gedurende de game ontwikkelt. Ik zou dit willen corrigeren nu ik drie maanden na release terugblik op Dying Light 2. Als de derde game ooit gemaakt wordt, moet het hoofdpersonage met meer krachten, skills en mogelijkheden starten."

Techland heeft tot dusver geen derde deel aangekondigd. Dying Light 2: Stay Human kwam vorig jaar uit op alle moderne platformen. De game wordt nog steeds uitgebreid met verhalende dlc-content. 

Ruan Moleman gaf de game een 8 op Gamer.nl. "Dying Light 2: Stay Human maakt freerunnen leuker en creatiever. Door meer controle te bieden zijn Hoofd- en zijmissies verrassend boeiend en diepgaand. De personages komen door uitstekend schrijf- en stemwerk goed uit de verf en de speler wordt meermaals in conflict gebracht door de vele keuzes die écht impact hebben op het verhaal. Het prachtige Villedor leent zich uitstekend voor oneindig veel freerunplezier, met of zonder vrienden," schrijft hij. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou