Dying Light 2 is meer dan vijf miljoen keer verkocht

Dying Light 2 is meer dan vijf miljoen keer verkocht

Dying Light 2: Stay Human is inmiddels meer van vijf miljoen keer verkocht.

Dat heeft Techland aangekondigd. De game verscheen in februari op consoles en pc. Daarbij is het eerste deel, dat in 2015 uitkwam, inmiddels meer dan twintig miljoen keer verkocht.

Techland-CEO Pawel Marchewka: "Het succes van de Dying Light-franchise is een geweldig voorbeeld van de onvergetelijke ervaringen die we voor onze spelers creëren."

Volgende week moet er nieuwe content voor Dying Light 2 onthuld worden. Daaronder vallen een aantal "veelgevraagde features", al is niet duidelijk waar het precies om draait. Techland is van plan de game vijf jaar te ondersteunen.

Dying Light 2: Stay Human is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Epic Games Store. De game komt later dit jaar ook naar Switch via de cloud. In de game overleven spelers in The City, dat door de zombie-uitbraak een gebrek heeft aan levensmiddelen. Door bondgenootschappen te sluiten met facties en andere keuzes te maken hebben spelers invloed op hoe de stad zich ontwikkelt.

Het spel werd met een 8 beloond op Gamer.nl: "Dying Light 2: Stay Human maakt freerunnen leuker en creatiever. Door meer controle te bieden zijn Hoofd- en zijmissies verrassend boeiend en diepgaand. De personages komen door uitstekend schrijf- en stemwerk goed uit de verf en de speler wordt meermaals in conflict gebracht door de vele keuzes die écht impact hebben op het verhaal. Het prachtige Villedor leent zich uitstekend voor oneindig veel freerunplezier, met of zonder vrienden."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou