Dune komt naar Fortnite

Dune komt naar Fortnite

Er zijn illustraties gelekt waaruit blijkt dat er personages en elementen uit de nieuwe Dune-film naar Fortnite komen.

Zo is er een laadscherm te zien waarin twee hoofdpersonages van de film poseren in de woestijn, met een zandworm op de achtergrond. 

Ook is er een illustratie met diverse ontgrendelbare Fortnite-items uitgelekt. Daarin wordt benadrukt dat de personages Chani en Paul Atreides ontgrendelbare skins zijn, alsmede diverse items en poses gebaseerd op de film.

Fornite staat er de laatste jaren bekend om dat het diverse personages uit films, series, comics en games een gastrol geeft. Eerder volgden bijvoorbeeld al Marvel- en DC-personages, Aloy uit Horizon Zero Dawn, Master Chief uit Halo en de Xenomorph uit de Alien-franchise.

De samenwerking met de door Warner Bros. uitgegeven film Dune is nog niet officieel aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik bedoel, ik word er moe van alles wat een beetje een serieuze toon heeft en een groot deel van m'n jeugd was een bijna bespottende slappe poging tot comedy krijgt... Maar ik waardeer op een zeker niveau in ieder geval dat ze niet alleen maar van de film uit gaan, sinds de Maker Hooks daar nog niet opdoken.

0
test

@Tad Niet zo aanstellen. :) Dit is toch leuk voor de Dune fans die Fortnite spelen.

0

@ShadowKiller Laat mij toch even mopperen, soms waardeer ik dingen beter wanneer ze in hun waarde worden gelaten in plaats van uitgemelkt zonder al te veel liefde voor hetgene wat ze melken.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Ahh, klopt, goed punt. Ik moet wel zeggen, de film was redelijk goed/trouw aan de boeken. Kynes was ietwat een token (ras/)geslachts wijziging en [spoiler]kreeg een iets meer heroisch einde [/spoiler], maar de actrice was erg goed in haar rol. Had ik wel respect voor

0
test

Snap sommige dingen niet inderdaad. Meeste van die films kennen de jeugd niet eens en hebben niet eens zin om ze te kijken.

0

@GoofyZ3 Maar wordt Fortnite alleen door de jeugd gespeeld? Dit lijkt toch meer op volwassen spelers gericht.

0

Aanbevolen voor jou