Duik volgende maand in Subnautica: Below Zero

Duik volgende maand in Subnautica: Below Zero

Unknown Worlds heeft een cinematische trailer uitgegeven voor het aanstaande spel Subnautica: Below Zero.

De CGI-trailer toont onder andere wat voor barre weersomstandigheden en vijandelijke wezens spelers kunnen verwachten in de game. Below Zero is al twee jaar als Early Access-titel beschikbaar op pc, maar de volledig uitgewerkte versie van het spel komt op 14 mei uit op Steam, Epic Games Store, Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Below Zero biedt een nieuw hoofdstuk in het Subnautica-verhaal. De uitbreiding speelt zich een jaar na het origineel af en daagt spelers uit om een ramp op een buitenaards onderzoekstation te overleven op de ijzige waterplaneet 4546B.

Watch on YouTube
Dit bericht bekijken op Instagram

-

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb er weer zin in! Heb hem al gekocht, maar zat geduldig te wachten tot hij uit early access kwam :) Toppie

0
test

Wat voor een game is dit? En voor mensen die het al in early access hadden gespeeld...is het de moeite waard? Deze cinematic trailer zegt niet zoveel over wat voor game het is. Maar de setting lijkt me wel interessant. En ik ben op het werk dus ga nu niet uitgebreid andere filmpjes zoeken. Plus ik vind ervaringen van mensen die het spelen leuker dan een filmpje. Vandaar de vraag.

0
test

@watashi wa maurice desu. Ik denk het beste te omschrijven als een first person survival game waar je grotendeels moet zien te overleven op een planeet wat voornamelijk bestaat uit water. Het doel van de basis game is om te ontsnappen van de planeet nadat het ruimteschip waar je op zat is neergestort. Weet niet precies wat het doel is van deze DLC maar zal wel in dezelfde lijn zijn verwacht ik

0
test

@Ryme Het is geen DLC maar stand-alone game.

0
test

@Ryme Dank je wel voor de reactie. 😊 Klinkt interessant. Ik hou het in de gaten,

0

Aanbevolen voor jou