Dubbele beloningen en kortingen in GTA Online

Dubbele beloningen en kortingen in GTA Online

Ook deze week zijn er weer kortingen en verschillende manieren om stinkend rijk te worden in GTA Online.

Special Cargo Sell-missie betalen tot 13 oktober dubbel GTA$ en RP. Trek dus je Warehouse leeg, want er is geen betere tijd om je spullen te verkopen. Gebruik de Ad-Hawk laptop om de hoeveelheid vracht te kiezen die je wil verkopen en hoe je dat wil doen.

Stunt Races

Alle door Rockstar gemaakte Air Races en Stunt Races leveren driedubbele beloningen op. Vorige week zijn een aantal favoriete speltypen teruggekeerd, waaronder Sumo, Keep the Pace, Offense Defense en Inch by Inch. Alle spelers die deze week een Inch by Inch-taak trotseren krijgen daar dubbele beloningen voor. Geniet nog even van deze gamemodi, want op 21 oktober verdwijnen ze weer. Ook het voltooien van Vip Werk en Challenges worden deze week dubbel uitbetaald, zowel in GTA$ als in RP.

LS Car Meet-leden die zes dagen achter elkaar in de top 2 van een LS Car Meet Series-race eindigen, krijgen een Karin Calico GTF. Op de testbaan kun je kijken naar Pfister Growler, Vapid Dominator GTT en Dinka RT3000. In het casino staat de Nebula Turbo op het podium, klaar om door jou gewonnen te worden.

Kortingen

Alle Hydraulics zijn de helft afgeprijsd bij Benny’s. Directiekantoren zijn veertig procent goedkoper en Specia Cargo Warehouses zijn 35 procent goedkoper. Prime-leden die hun account koppelen aan hun Rockstar Social Club-account krijgen 100.000 piek. Daar bovenop kunnen ze de Dinka RT3000 en de Lampadati Casco met dikke kortingen scoren.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou