Dragon Ball: The Breakers krijgt volgende maand gesloten bèta

Dragon Ball: The Breakers krijgt volgende maand gesloten bèta

Dragon Ball: The Breakers krijgt volgende maand een gesloten bèta.

Spelers die zich inschrijven kunnen mogelijk op 4 en 5 december op bepaalde tijden met de game aan de slag. Op zaterdag zijn de servers tussen 03:00 en 07:00 uur, 13:00 en 17:00 uur, en 19:00 tot 23:00 uur live, en op zondag tussen 03:00 en 07:00 uur.

Een nieuwe trailer legt daarnaast de spelsystemen van de game uit. In Dragon Ball: The Breakers moeten zogenaamde Survivors ontsnappen van een Raider. Surviors beschikken over verschillende middelen, zoals de zielen van bekende personages om terug te vechten. De Raider betreft een krachtige vechter uit het Dragon Ball-universum dat alle Survivors probeert uit te schakelen.

Dragon Ball: The Breakers moet in de lente van 2022 uitkomen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hele aparte game, heeft wel potentie qua idee maar vraag me af of het niet snel in herhaling valt

0
test

@-JK- Geldt dat niet voor de hele serie? Althans Cartoon Network zond het uit en het was steeds dat er een nieuwe vijand kwam, Goku trainde tot een nieuw power level en daarna begon het hele circus opnieuw.

0
test

@bigds9fan Niks mis met de serie vind ik, in veel anime's gaat het zo. Alleen is het rekken van bepaalde gevechten wel erg vervelend. (gevecht met freeza duurde dacht ik 30 afleveringen)

0

@-JK- Dat kun je ook over bijvoorbeeld elke battle royal game zeggen. Ondanks dat ik de game waarschijnlijk niet zal spelen zou het me leuk lijken om te spelen

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou