Door community gemaakte map toegevoegd aan Overwatch 2

Door community gemaakte map toegevoegd aan Overwatch 2

En voelt zich als een vis in het water

De door Overwatch 2-spelers gemaakte map Talantis is nu officieel toegevoegd aan de game.

De map is speelbaar in de Arcade-modus van het spel. In het filmpje hieronder wordt de map uitgelicht. De naam Talantis is ongetwijfeld afgeleid van Atlantis. De map speelt zich dan ook onder water af. De stijl van de map is beduidend anders dan de reguliere maps in de game en vooral de rondzwemmende vis springt in het oog.

Hoewel het niet bevestigd is, is dit ongetwijfeld niet de enige door de community gemaakte map die aan het spel wordt toegevoegd.

Overwatch 2 kwam op 4 oktober 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. 

Marcel Vroegrijk gaf de game een 7 op Gamer.nl. "Overwatch 2 doet veel goed, maar tegelijkertijd ging bijna alles voor, rond en na de lancering mis. Het is moeilijk om door al die bomen van fouten het bos te zien, terwijl ergens in die puinhoop nog steeds een van de leukste shooters van het moment verstopt zit. Deel twee voert een aantal broodnodige verbeteringen door waardoor het in theorie beter speelt dan ooit tevoren. In de praktijk voerden afgelopen week helaas de vele bugs en serverproblemen de boventoon . Het is daarom ‘maar beter’ dat deel twee free-to-play is, want hier mag je eigenlijk geen geld voor vragen", concludeert hij in zijn recensie

Overwatch 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou