Diverse bugs in Fall Guys weggewerkt met patch

Diverse bugs in Fall Guys weggewerkt met patch

Mediatonic heeft een patch voor Fall Guys: Ultimate Knockout voor alle systemen uitgebracht waarmee diverse bugs worden weggewerkt.

Zo konden PS5-spelers niet meer in een potje komen wanneer ze in een party met vrienden zaten. De patch lost dat nu op. Verder worden diverse bugs in de Switch-versie weggehaald. Ook is een algemene bug verwijderd die er voor zorgde dat mensen in een party elkaar niet meer konden horen. In onderstaande tweets staan alle bugfixes vermeld.

Fall Guys: Ultimate Knockout kwam vorige week niet alleen uit op Xbox-consoles en Switch, de game ging ook free-to-play. Dat betekent dat iedereen het spel nu gratis kan spelen.

Eerder bleek al dat in de eerste 48 uur nadat Fall Guys gratis te spelen was meer dan 20 miljoen mensen het spel hebben opgestart. Er is cross-play beschikbaar tussen Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en pc, maar voor alle versies van het spel is wel een Epic Games-account nodig. De ontwikkelaar is immers overgenomen door Epic Games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou