Disney en Marvel tonen in september nieuwe games via livestream

Disney en Marvel tonen in september nieuwe games via livestream

Op 9 september wordt de Disney and Marvel Games Showcase uitgezonden.

Tijdens deze livestream worden diverse aankomende Disney- en Marvel-games getoond. De nieuwe Marvel-game van Uncharted-regisseur Amy Hennig wordt daar sowieso voor het eerst getoond, zo is bevestigd.

In 2019 werd al bekendgemaakt dat Hennig, die daarvoor bij Visceral Games en EA aan een inmiddels geannuleerde Star Wars-game werkte, samen met voormalige EA-werknemer Julian Beak aan de slag ging bij een nieuwe gamedivisie van Skydance, genaamd Skydance New Media. Vorig jaar werd aangekondigd dat dit team aan een Marvel-game werkt. Details over het spel zijn er verder nog niet.

Volgens Disney kunnen kijkers ook nieuwe informatie over games als Disney Dreamlight Valley, Marvel's Midnight Suns en Lego Star Wars: The Skywalker Saga verwachten. In de teaser hieronder is ook Avatar: Frontiers of Pandora te zien.

Het evenement is op 9 september vanaf 22:00 uur Nederlandse tijd te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 de rechten van de ip zijn van marvel/disney. Kan zijn dat disney zegt jullir mogen de games maken maar wij gaan in toekomst onze eige gaming show houden en daar moet het dan getoond worden. Zijn nu heel wat studios die games met marvel disney ips maakt. Hoop op indiana jones te zien van machine gun games.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou