Dice heeft alleen maar tijd voor Battlefield

Dice heeft alleen maar tijd voor Battlefield

Ontwikkelaar Dice heeft aangegeven alleen maar tijd te hebben voor de Battlefield-franchise.

Dat meldde Rebecka Coutaz, die sinds eind vorig jaar aan het hoofd van de ontwikkelaar staat, aan Games Industry. Ze werd gevraagd of het bijvoorbeeld onmogelijk is voor de studio om op dit moment aan projecten zoals een nieuwe Mirror's Edge te werken.

"Absoluut. We richten ons volledig op Battlefield 2042. Er is geen tijd voor iets anders en dit is wat we willen doen. In drie jaar tijd willen we de first-person shooter-hofleverancier worden die we behoren te zijn, dat is ons doel."

Het vorig jaar uitgekomen Battlefield 2042 werd slecht ontvangen door gamers. Het afgelopen halfjaar heeft Dice diverse verbeteringen doorgevoerd. Ook is na lang wachten het eerste seizoen eerder deze maand begonnen.

EA heeft eerder al gemeld dat spelers sowieso vier seizoenen verspreid over een jaar kunnen verwachten. Eerder deze maand gingen er geruchten dat er maar een minimaal aantal mensen aan Battlefield 2042 blijven werken binnen Dice, terwijl het grootste gedeelte van het team op de ontwikkeling van een nieuwe Battlefield-game is gezet. EA heeft deze geruchten echter ontkracht.

Coutaz: "Het team is hier om aan Battlefield te werken en daar ligt hun passie. We hebben veel oudgedienden van de franchise. Het is belangrijk voor ons om Battlefield 2042 te verbeteren, alsmede de ervaring die we aan spelers kunnen bieden. We zijn dat aan hen verplicht."

"Dit is een van de grote franchises binnen onze industrie, gemaakt door een van de grote teams uit onze industrie, en onze verwachting is dat het blijft groeien en het voor vele jaren een heel belangrijk onderdeel van onze portfolio blijft."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Erg veel zelf liefde daar binnen het bedrijf. Of ze die lovende woorden ook daadwerkelijk waar kunnen gaan maken betwijfel ik echter.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou