Devolver Digital ook niet aanwezig op E3 van dit jaar

Devolver Digital ook niet aanwezig op E3 van dit jaar

De zoveelste afmelding

Devolver Digital is dit jaar in geen enkele vorm aanwezig op de E3.

Dat meldt het bedrijf aan IGN. De uitgever was de afgelopen jaren niet officieel verbonden aan E3, maar organiseerde wel zogenaamde satellite events vanaf de parkeerplaats van het LA Convention Center. Dat gaat dit jaar niet door. "Terwijl we altijd streven naar succes voor elk evenement in de industrie dat geweldige games promoot, zijn we nooit officieel op E3 aanwezig geweest en zijn we dat dit jaar ook niet van plan," laat het bedrijf weten.

Het bedrijf maakt binnenkort meer bekend over de datum van de jaarlijkse showcase. "We zijn blij te vermelden dat we goed onderweg zijn met de productie van onze jaarlijkse Devolver Direct die in juni op de planning staat waar we binnenkort meer nieuws over delen."

De E3-conferenties van Devolver Digital zijn bovenal satire op de reguliere persconferenties die rond E3 worden gehouden en de game-industrie an sich. Ook worden er nieuwe games aangekondigd van de uitgever. Devolver Digital is de uitgever van games als Fall Guys, Serious Sam en Hotline Miami.

Devolver Digital is niet de enige uitgever die niet aanwezig is op de E3. Eerder onthulden Microsoft, Nintendo, Ubisoft, Tencent en Sega al niet aanwezig te zijn op de beurs. PlayStation was al enkele jaren niet aanwezig. Volgens journalist Andy Robinson wordt de E3 mogelijk deze week zelfs volledig geannuleerd. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik denk dat E3 wordt geannuleerd voor dit jaar

0

@EmielHuizinga Dat is inmiddels wel duidelijk, helaas

0

@brushaway hopelijk volgend jaar niet!

0

Aanbevolen voor jou