Destiny 2-spelers moeten extra betalen voor The Witch Queen-kerkers

Destiny 2-spelers moeten extra betalen voor The Witch Queen-kerkers

De nieuwe kerkers in Destiny 2-uitbreiding The Witch Queen zijn niet beschikbaar in de standaard editie of de seizoenspas van de game.

Kerkers waren voorheen onderdeel van de diverse uitbreidingen van Destiny 2 en waren bijvoorbeeld beschikbaar door de uitbreiding te kopen of de seizoenspas aan te schaffen. Dat is bij The Witch Queen dus niet het geval.

Om toegang te krijgen tot de kerkers moeten spelers een deluxe edition van de game aanschaffen. Deze kost 79,99 euro. In de toekomst komt ook een mogelijkheid beschikbaar om de kerkers los te kopen, maar wanneer precies en hoeveel dat gaat kosten is niet bekend. Community manager Cozmo23 maakte dit bekend op Reddit. Veel fans hebben daar hun onvrede over deze kwestie geuit. 

The Witch Queen komt op 22 februari 2022 uit op pc, consoles en Stadia. In de uitbreiding nemen spelers het op tegen Savathûn in de Throne World. Spelers doen onder andere het paleis en een moeras aan. Daarnaast wordt er een nieuw wapentype aan de game toegevoegd in de vorm van de Glaive. Daarmee kunnen krachtige mêleecombo's worden gemaakt, alsmede aanvallen van afstanden. Er kunnen ook wapens gecraft worden met unieke mods, shaders en statistieken. Eerste exemplaren van wapens moeten zelfs gecraft worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Het nadeel aan D2 met uitbreidingen zoals deze is vooral dat het alleen het geld waard is als je de mogelijkheid en bereidheid hebt er heel veel tijd in te stoppen. Ik ben blij dat ik een paar maanden geleden volledig gestopt ben met spelen omdat ik de dagelijkse grind zat aan het worden was. Als je de endgame content wil spelen moest je wekenlang grinden om het minimale powerlevel te halen. En dat dan ieder seizoen opnieuw. Al mijn vrienden waarmee ik begon te spelen waren al veel eerder gestopt. Erg jammer want in de kern is dit zo'n toffe game om te spelen, met erg soepele gameplay en veel leuke content. En vanwege de loot erg verslavend.

0

Aanbevolen voor jou