Derde seizoen Call of Duty: Warzone bevat Godzilla en King Kong

Derde seizoen Call of Duty: Warzone bevat Godzilla en King Kong

Het aankomende derde seizoen van Call of Duty: Warzone bevat de monsters King Kong en Godzilla.

Er gingen al geruime tijd geruchten dat de monsters naar de shooter zouden komen, maar inmiddels is het bevestigd middels een teaser trailer. Het gaat om het Operation Monarch-evenement, dat op 11 mei begint. Veel details hierover zijn er nog niet.

Het derde seizoen voor Warzone - en Call of Duty: Vangaurd - gaat op 27 april van start. Spelers kunnen onder andere een niuwe Gulag en Dig Site verwachten in WArzone, alsmede nieuwe wapens en Classified Arms in de battle pass, waaronder de M1916 Marksman Rifle en de Nikita AVT: Assault Rifle. In het midden van het seizoen worden daar de Sledgehammer en H4 Blixen SMG aan toegevoegd. De nieuwe Operators zijn Florence Carter, Mateo Hernandez en Kim Tae Young. 

In Vangaurd kan men vanaf het begin van het nieuwe seizoen de map Launch verwachten, dat gebaseerd is op een filmset van de jaren 50. In de loop van het seizoen moet de map Sphere uitkomen. Meer details zijn op de officiële website te lezen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk is het een los event ofzo, ben meer fan van de normale warzone map. al die zombie's, nukes, Kerstmis specials enzo boeien me niet. Sta ook op punt van stoppen eigenlijk.

0
test

Google Translate?

0

Aanbevolen voor jou