Derde seizoen Call of Duty: Warzone 2.0 pakt speeltempo aan

Derde seizoen Call of Duty: Warzone 2.0 pakt speeltempo aan

Het derde seizoen gaat vanavond van start

Het aanstaande derde seizoen van Call of Duty: Warzone 2.0 maakt onder andere aanpassingen aan het speeltempo van de game.

Zo krimpen de cirkels die het speelveld aangeven sneller gedurende het midden van een potje. Ook zijn er meer Ammo Caches en Buy Stations te vinden, alsmede UAV Towers die intel leveren en spelers motiveren gevechten aan te gaan.

Verder worden er sluipschuttersgeweren toegevoegd die de tegenstander in één schot kunnen vellen. Deze geweren met explosieve ammunitie werden eerder al uitgetest en worden nu voorgoed aan de game toegevoegd.

Zoals eerder aangekondigd worden Redeploy Drones - die al geïntroduceerd waren via Ashika Island - ook aan Al Mazrah toegevoegd, zodat spelers zich sneller kunnen verplaatsen op het speelveld. Andere wijzigingen kunnen op de officiële website doorgenomen worden.

Naast bovenstaande wijzigingen onthulde Activision Blizzard eerder al de nieuwe content die Warzone 2.0- en Modern Warfare 2-spelers gedurende het derde seizoen kunnen verwachten. Denk aan de Gunfight-modus, een nieuwe battle pass, maps, wapens en operators. Het derde seizoen begint vandaag om 19:00 uur.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dmz al weer een beetje te doen? Door de AI van s2 afgehaakt..

0

@gebakkenei nope. wat mij betreft nog steeds dikke poep.

0

Aanbevolen voor jou