Derde seizoen Call of Duty: Vanguard en Warzone begonnen

Derde seizoen Call of Duty: Vanguard en Warzone begonnen

Vannacht is het derde seizoen van Call of Duty: Vanguard en Warzone begonnen.

Om te vieren dat het nieuwe seizoen, genaamd Classified Arms, van start is gegaan kunnen mensen dubbele XP voor hun personage, wapens, clan en battle pass vrijspelen. Deze speciale actie loopt tot 2 mei.

Vanguard heeft een nieuwe multiplayermap in de vorm van Mayhem ontvangen, alsmede diverse verbeteringen aan bestaande maps. Ook bevat het seizoen diverse nieuwe wapens en operators. De Arms Race-modus is ook verbeterd. Ranked Play is daarnaast uit bèta gegaan. Gedurende het seizoen moet er nog een tweede nieuwe map uitkomen.

In Warzone is de spelwereld ook op verschillende plekken aangepast. Er is een nieuwe battle pass en op 11 mei begint Operation Monarch, waarin spelers het opnemen tegen King Kong en Godzilla.

De volledige patch notes zijn op de officiële website te vinden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nice! Na een lastige start begin ik Vanguard toch wel te waarderen.

0
test

Toch vind ik het erg jammer welke kant ze zijn opgegaan met Warzone. In het begin was het veel serieuzer en realistischer. Zo lag de snelheid van de gameplay iets lager en was er geen sprake van Fortnite achtige tafarelen zoals overdreven characters, pakjes en guns. Laat staan King kong en Godzilla. Ik denk dat dit, naast de technische issues en cheaters, mede voor gezorgd heeft dat veel spelers zijn afgehaakt.

0
test

@Fr3nzy Vooral de cheaters. Ze blijven komen Word je doodziek van.

0

Aanbevolen voor jou