Activision hint naar Kingkong en Godzilla in Call of Duty: Vanguard en Warzone

Activision hint naar Kingkong en Godzilla in Call of Duty: Vanguard en Warzone

Het derde seizoen van Call of Duty: Vanguard en Warzone begint op 27 april, zo heeft Activision Blizzard aangekondigd.

Dat liet de uitgever weten middels een cinematische trailer, die hieronder te bekijken is. Daarin wordt gewaarschuwd voor het feit dat Nebula-bommen, een wapen uit seizoen 2, in de handen van nazi's kunnen vallen.

Vervolgens is er een mysterieuze frequentie waarneembaar, waarmee fans aan de haal kunnen om meer informatie te achterhalen. Een fan heeft het geluid door een digitale audio editor - Audacity - gehaald en in het bestand zou worden geclaimd dat "monsters echt zijn".

Dit komt overeen met een claim uit februari van journalist Tom Henderson. Hij meldde dat King Kong en Godzilla dit jaar aan Warzone toegevoegd zouden worden. Vooralsnog is dit echter niet officieel bevestigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nou eh... leuk? Ik plaats dit in het rijtje van Predator in GR:Wildland en de Terminator in GR:Breakpoint. Geinig, maar moet dit mensen gaan trekken? Een grote aap en een boze hagedis?

0
test

Ik heb eigenlijk steeds minder zin om deze op te starten, alle games vervagen een beetje in hetzelfde. en wapens grinden in plunder ofzo is ook matig.

0

Aanbevolen voor jou