Delen van Grand Theft Auto 5-broncode online gelekt

Delen van Grand Theft Auto 5-broncode online gelekt

Delen van de broncode van Grand Theft Auto 5 zijn online gelekt.

Dat melden Reddit en DSO Gaming. Via een DMCA-strike werd de code kort nadat het online verscheen weer offline gehaald, maar mensen die zoeken zouden de code nog altijd relatief gemakkelijk kunnen vinden.

Aangezien het maar om een gedeelte van de broncode van de in 2013 verschenen game gaat, zou het blijkbaar niet een groot probleem voor ontwikkelaar Rockstar of de spelers van de game kunnen vormen. Velen claimen dat de broncode nagenoeg onbruikbaar is - en als men het al gebruikt, zou het vooral voor mods toegepast kunnen worden.

Door een inbraak op het Slack-kanaal van Rockstar verkregen hackers afgelopen september toegang tot veel beeldmateriaal van een vroege versie van Grand Theft Auto 6. Er deden toen ook al berichten de ronde dat (een gedeelte van) de broncode van GTA 5 in handen van de hackers terecht zou zijn gekomen. Dat lijkt nu dus te kloppen.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Erg. . .

0
test

Ik heb het spel al jaren in huis. Ik speel het sinds een jaar ofzo niet meer. Ik ben er op uitgekeken na jaren gespeeld te hebben. Jammer dat mensen toch altijd proberen een spel te verzieken

0

Aanbevolen voor jou