Death's Gambit: Afterlife komt deze lente naar Xbox One

Death's Gambit: Afterlife komt deze lente naar Xbox One

Death's Gambit: Afterlife moet ergens deze lente voor Xbox One verschijnen.

Dat hebben uitgever Serenity Forge en ontwikkelaar White Rabbit aangekondigd. Een precieze releasedatum is er nog niet. De vernieuwde versie van Death's Gambit kwam vorig jaar al uit op Nintendo Switch, pc en later ook PlayStation 4.

In Death’s Gambit verkennen spelers een buitenaardse middeleeuwse planeet bevolkt door beesten, ridders en monsters. In de non-lineaire openwereld komen ze aan het einde van de levels oog in oog te staan met gigantische eindbazen. Afterlife heeft zes nieuwe bazen, tien nieuwe levels, een aangepaste spelwereld, 22 nieuwe wapens, honderd Talents, diverse upgrades, meerdere eindes, crafting en een wereldkaart.

De ontwikkelaar heeft tevens de uitbreiding Ashes of Vados aangekondigd, dat op 10 februari uitkomt op Steam en zo'n 8 euro moet gaan kosten. De dlc komt ergens deze lente naar Switch, PS4 en Xbox One.

Ashes of Vados biedt een nieuw eindbaasgevecht met een aangepast eindbaas genaamd The Eldritch Hand waarmee het verhaal van de game voorgoed wordt afgesloten. Daarnaast zit er een ultieme platformuitdaging in de vorm van Halls of Cruelty in. In een Horde-modus worden spelers ook op de proef gesteld, alsmede een Boss Rush-modus om eindbazen achter elkaar te verslaan.

Tot slot is de fysieke Switch-versie van Death's Gambit: Afterlife sinds gisteren verkrijgbaar.

Death's Gambit: Afterlife

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ken dit niet. Is het wat?

0
test

@Improv Souls like metroidvania die qua graphics wel iets weg heeft van Dead Cells. Heb em nog niet gespeeld, maar als ie beschikbaar is ga ik hem zeker proberen.

0

Aanbevolen voor jou