Deal van de Dag: Tiny Tina's Wonderlands

Deal van de Dag: Tiny Tina's Wonderlands

Vandaag is Tiny Tina's Wonderlands de Deal van de Dag op Gamer.nl.

Tiny Tina's Wonderlands

De deal van de dag van 15 juni betreft Tiny Tina's Wonderlands voor PlayStation en Xbox. De Borderlands spin-off verscheen eind maart en werd behoorlijk goed ontvangen. In de review op Gamer.nl kreeg de game een 7:

"Laat je niet misleiden door het fantasierijke jasje: Tiny Tina’s Wonderlands is simpelweg meer Borderlands. Daar is op zich niets mis mee, maar we hadden op wat meer verwondering gehoopt. De game is regelmatig hilarisch, maar herhalende gevechten verpesten soms de pret."

Inmiddels is de Coiled Captors-uitbreiding voor de game onthuld. De uitbreiding wordt beschreven als een "herspeelbare dungeon challenge". Er zijn vier verschllende vormen van Chums waar spelers het tegen moeten opnemen en elke week ontgrendelt een andere vorm van deze god. Elke week moet de kerker dus opnieuw doorlopen worden om de god te bereiken.

Tiny Tina's Wonderlands

Watch on YouTube

Wat is de Deal van de Dag?

Omdat veel goede aanbiedingen snel komen en gaan introduceert Gamer.nl de Deal van de Dag: een aanbieding die in ieder geval vandaag geldt en mogelijk de moeite waard is. Dat kunnen games, hardware, merchandise en andere spullen zijn die we aanbevelen, naast de wekelijkse gamedeals op donderdag.

Uiteraard is het belangrijk om te vermelden dat dergelijke deals affiliate-inkomsten voor Gamer.nl genereren, waarmee we de website kunnen verbeteren. Naast dat we de bezoeker hopelijk een handje kunnen helpen, steun je er ook de website mee. Laat dat je echter niet weerhouden om kritisch te zijn: vind je een product ergens anders voor een lagere prijs, laat het dan vooral weten in de reacties.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Link werkt niet?

0
test

Link werkt hier ook niet. Als ik zoek op Amazon.nl zie ik 'm voor € 29,99 voor de PS4. Voor de Xbox duurder, € 37,95 is de laagste die ik zie.

0

Aanbevolen voor jou