Deal van de Dag: Halo Infinite

Deal van de Dag: Halo Infinite

Vandaag is Halo Infinite voor Xbox de Deal van de Dag op Gamer.nl.

Halo Infinite - 34,99 euro

De deal van de Dag van 9 mei betreft Halo Infinite. Infinite verscheen vorig jaar na lang uitstel voor Xbox Series X, Series S en pc, en maakte een diepe indruk op de redactie. Zo kreeg de game niet alleen een 9 in de review, maar werd Infinite zelfs verkozen tot de beste game van 2021.

"343 Industries zet daarmee écht iets knaps neer. Natuurlijk kun je van alles verzinnen om het spel te hekelen", legt redacteur Lars uit Er is geen co-op, er hadden op lancering al meer playlists beschikbaar moeten zijn, de originele onthullingstrailer van de engine schetste een heel ander beeld, en ga zo maar door. Maar kijk nou eens naar wat die studio wél heeft afgeleverd: een game met zowel een dijk van een singleplayer, als een ontzettend toffe multiplayer. Dat zien we tegenwoordig echt nog maar zelden. Dat zet Halo Infinite voor mij eenzaam aan de top dit jaar.

Inmiddels is het tweede seizoen van de game begonnen, dat onder andere de welbekende King of the Hill-modus toevoegt, en zou 343 Industries (samen)werken aan een battle royale-modus. Helaas verschijnt de splitscreen co-op-modus pas in augustus.

Zie hier een overzicht met alles wat je moet weten voordat je aan Halo Infinite begint.

Bestel Halo Infinite

Watch on YouTube

Wat is de Deal van de Dag?

Omdat veel goede aanbiedingen snel komen en gaan introduceert Gamer.nl de Deal van de Dag: een aanbieding die in ieder geval vandaag geldt en mogelijk de moeite waard is. Dat kunnen games, hardware, merchandise en andere spullen zijn die we aanbevelen, naast de wekelijkse gamedeals op donderdag.

Uiteraard is het belangrijk om te vermelden dat dergelijke deals affiliate-inkomsten voor Gamer.nl genereren, waarmee we de website kunnen verbeteren. Naast dat we de bezoeker hopelijk een handje kunnen helpen, steun je er ook de website mee. Laat dat je echter niet weerhouden om kritisch te zijn: vind je een product ergens anders voor een lagere prijs, laat het dan vooral weten in de reacties.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou