Deal van de Dag: Far Cry 6 (Xbox)

Deal van de Dag: Far Cry 6 (Xbox)

Vandaag is Far Cry 6 voor Xbox de Deal van de Dag op Gamer.nl.

Omdat veel goede aanbiedingen snel komen en gaan introduceert Gamer.nl de Deal van de Dag: een aanbieding die in ieder geval vandaag geldt en mogelijk de moeite waard is. Dat kunnen games, hardware, merchandise en andere spullen zijn die we aanbevelen, naast de wekelijkse gamedeals op donderdag.

Uiteraard is het belangrijk om te vermelden dat dergelijke deals affiliate-inkomsten voor Gamer.nl genereren, waarmee we de website kunnen verbeteren. Naast dat we de bezoeker hopelijk een handje kunnen helpen, steun je er ook de website mee. Laat dat je echter niet weerhouden om kritisch te zijn: vind je een product ergens anders voor een lagere prijs, laat het dan vooral weten in de reacties.

Watch on YouTube

Far Cry 6

De deal van de Dag van 26 april betreft Far Cry 6 voor Xbox Series X, Xbox Series S en Xbox One. De game verscheen in oktober 2021 en bouwt vooral verder met de opzet van de voorgaande Far Cry-games. Op het op Cuba gebaseerde Yara kunnen spelers naar hartenlust rotzooi trappen, de natuur verkennen het het regime van dictator Anton Castillo uiteindelijk neerhalen.

Sterker nog, Ubisoft lijkt eindelijk door te hebben dat Far Cry zichzelf niet al te serieus hoeft te nemen om succesvol te zijn. Spelers krijgen dan ook toegang tot absurde, zelf in elkaar geknutselde wapens een sloot aan aanpassingsmogelijkheden voor hun personage.

Lees ook onze review van Far Cry 6, hoe de concept art de game tot leven bracht en dertig tips voor als je aan de game begint.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is een nette prijs! Ik heb hem nog niet, voor deze prijs kan het geen miskoop zijn, toch? maarreh het is vandaag 26 april ;-)

0
test

@Aerofox81 Oeps, die was nog van vrijdag. Thanks!

0

Aanbevolen voor jou