Dead Island 2 opnieuw onthuld, vanaf 3 februari verkrijgbaar

Dead Island 2 opnieuw onthuld, vanaf 3 februari verkrijgbaar

Jaren nadat de game werd aangekondigd, is Dead Island 2 vanavond opnieuw onthuld. Het spel komt op 3 februari 2023 uit.

Deep Silver deelde zowel een nieuwe trailer als gameplaybeelden van de zombiegame op Gamescom Opening Night Live. De video's zijn hieronder te bekijken.

Spelers verkennen in dit vervolg een door zombies overspoelde Los Angeles, waaronder Beverly Hill en Venice Beach. Men kan uit zes speelbare personages kiezen, waarbij elk personage een eigen persoonlijkheid en unieke dialogen heeft. Elke 'Slayer' kan daarnaast volledig aangepast worden via een nieuw skill-systeem. De game kan daarbij in co-op voor drie spelers doorlopen worden.

Vorige week lekten de releasedatum en screenshots van Dead Island 2 al uit via Amazon. De webwinkel plaatste de releasedatum samen met nieuwe boxart, screenshot en een beschrijving online.

Dead Island 2 werd op E3 2014 aangekondigd. Daarna werd de game verschillende keren uitgesteld en het spel is inmiddels al jaren niet getoond. De game werd eerst ontwikkeld door Yager Development, daarna nam Sumo Digital het over. Uiteindelijk werd Dambuster op de ontwikkeling gezet. Tijdens Gamescom werd gemeld dat Dambuster zo’n vier jaar geleden aan de ontwikkeling begon en toen helemaal opnieuw is begonnen.

Dead Island 2 komt naar pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er goed uit! Had eigenlijk niet meer verwacht dat deze ooit nog ging komen. Heb me met de eerste delen meer dan prima vermaakt dus deze haal ik waarschijnlijk ook. Dying Light is niet zo m'n ding deze komt meer in m'n straatje...

0
test

Deze video laat exact zien wat er imo mis is met hedendaags zombie entertainement . 1 guy die op een humoristische manier op de automatische piloot in z`n uppie op z`n gemakkie 100den zombies killed en er een beetje verveeld bij overkomt. 0% spanning. 0% horror. 0% uitzichtloosheid, 0% angst. (<- elementen die imho nodig zijn voor zombie entertainenent..(.tegenovergestelde van die eerste trailer van dead island 1 (die ene die achteruit gaat met die vader en moeder en dochtertje https ://www.youtube.com/watch?v=2mi5bH0fIxE )) edit; Gore is ook een element; daar zit `t wel goed mee in deze video btw :) Hopelijk vertaald zich dat ook naar de game zelf. edit 2 : ja dus : https ://www.youtube.com/watch?v=Am8ET6CgJy8

0
test

@kr1z voor mij misschien wel de mooiste trailer ooit. Gaf destijds kippenvel en ik was daarna zo hyped voor de game. Game was overigens ook gaaf. Vind dit idd ook vermakelijker dan dying light. Weet niet zo goed waarom

0
test

@Jurry1984 ik vond dead island ook leuker dan dying light. Ik hou nie zo van parcour en ook niet van 1000 x slaan om 1 zombie te killen. En ik hou ook meer van kleur dan flets. (dus ondanks mn commentaar op de video zit ik wel op deeltje 2 te wachten)

0

Aanbevolen voor jou