Dead Cells-update voegt toegankelijkheidsopties toe

Dead Cells-update voegt toegankelijkheidsopties toe

Er is een nieuwe gratis update uitgekomen voor Dead Cells, waarmee allerlei toegankelijkheidsopties aan de game worden toegevoegd.

De update heet Breaking Barriers en kan nu gedownload worden voor pc en consoles. Het bevat onder andere een modus waarin spelers nadat ze doodgaan verder kunnen gaan waar ze zijn gebleven, in plaats van dat men opnieuw moet beginnen. Ook kan men er voor kiezen meteen heel de wereldmap te onthullen.

Verder kan men straks allerlei onderdelen van de game aanpassen, waaronder de besturing, een optie om vijanden automatisch te raken, en verbeteringen in de UI - waaronder de grootte en kleur van tekst en de klank van geluidseffecten. Een deel van deze opties valt onder een volledig aanpasbare Assist-modus.

Ontwikkelaar Evil Empire geeft meer details over de update in een blogpost op Steam. Ook heeft het bedrijf een uitgebreide video uitgebracht waarin meer verteld wordt. "We hopen dat deze aanpassingen er voor zorgen dat meer spelers van Dead Cells kunnen genieten", zo sluit de ontwikkelaar af. "En als je Dead Cells al gebalanceerd en precies uitdagend genoeg vond, dan zijn deze aanpassingen optioneel - laat de game zoals hij is en blijf plezier hebben."

Dead Cells is een in 2018 verschenen roguelike actieplatformer met metroidvania-elementen. De game werd goed ontvangen door zowel de pers als gamers en heeft sinds release een hoop gratis en betaalde uitbreidingen gekregen. Het spel is verkrijgbaar voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, iOS en Android.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Opties zijn goed... Maar sommige van deze opties werken wel de essentie van een Roguelike tegen...

0

Aanbevolen voor jou