De Xbox Live Games with Gold van augustus zijn bekend

De Xbox Live Games with Gold van augustus zijn bekend

Het is bekend welke games Xbox Live Gold-abonnees in augustus kunnen claimen.

Qua Xbox One-games kan heel de maand augustus Calico worden geclaimd. In de simgame moeten spelers hun eigen kattencafé opbouwen en runnen. Van 16 augustus tot en met 15 september is de roguelite platformer ScourgeBringer te claimen, waarin spelers als Kyhra een post apocalyptisch landschap genaamd de Scourge verkennen.

Op het gebied van Xbox 360 games is van 1 tot en met 15 augustus de openwereldgame Saints Row 2 te claimen - de reboot komt overigens op 23 augustus uit. Van 16 tot en met 31 augustus kan ook Monaco: What's Yours is Mine binnengehaald worden, waarin spelers alleen of met drie vrienden op allerlei locaties moeten inbreken om zo met de buit er vandoor te gaan. Op Xbox Wire kan meer gelezen worden over de games.

Gisteren werden tevens de PlayStation Plus Essential-games van augustus bekendgemaakt.

Xbox Games With Gold

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oke vreemd.. Monaco hebben we in 2014 al gekregen.. en Saints Row 2 in 2020.. Hier lijkt iets niet helemaal goed te gaan.

0
test

@kleinekoosjer daarom stoppen ze toch binnenkort met 360-games bij gwg? Ze waren door de games heen die ze weg konden geven. Monaco wel een toffe trouwens :)

0
test

@kleinekoosjer ik hoop dat het aanbod na het verwijderen van 360 titels er wat op vooruit gaat. Het zijn vaak geen slechte games maar ook zeker vaak geen AAA games.

0
test

@Riyakuya Nee klopt. In al die jaren gold aardig wat games kunnen toevoegen aan mijn digitale library.. En af en toe zaten er vroeger echt wel topmaanden bij. Nu pass zo'n beetje de norm is geworden en de gwg echt wel beduidend minder zijn geworden kijk ik al een tijdje niet meer zo uit naar de volgende batch. Hopelijk gaat de verandering inderdaad wat moois brengen..

0

@kleinekoosjer Genoeg leden die toen nog geen Gold hadden... Zeker in 2014.

0
test

@jaquesparblue ja thanks, nu voel ik mij oud.. haha

0
test

ScourgeBringer is wel leuk die heeft ook een tijdje op Gamepass gestaan

0

Aanbevolen voor jou