De Xbox Game Pass-toevoegingen van de komende weken onthuld

De Xbox Game Pass-toevoegingen van de komende weken onthuld

Met o.a. The Last Case of Benedict Fox en Redfall

Microsoft heeft uit de doeken gedaan welke games er de komende weken aan Xbox Game Pass worden toegevoegd.

Vanaf nu is Minecraft Legends beschikbaar op Game Pass voor console, pc en cloud. Morgen worden Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly (console, pc en cloud) en Medieval Dynasty (Xbox One) toegevoegd. Vrijdag volgt Homestead Arcana (Xbox Series, pc en cloud).

Op 26 april verschijnt voorts Cassette Beasts op Game Pass voor pc, gevolgd door de fighter BlazBlue: Cross Tag Battle Special Edition (console, pc en cloud) en de metroidvania The Last Case of Benedict Fox (console en pc) op 27 april. Op 2 mei tot slot komt de nieuwe game van Arkane Studios, Redfall, uit op Game Pass voor Xbox Series, pc en cloud. Meer informatie over de toevoegingen valt op Xbox Wire te lezen.

Zoals eerder onthuld verdwijnen er op 30 april ook een vijftal games, namelijk: 

  • Bugsnax

  • Destroy All Humans!

  • Dragon Quest Builders 2

  • Tetris Effect: Connected

  • Unsouled

Game Pass mei/april

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik blijf het gewoon aankaarten. Waarom geef je geen lijstje van de games die komen, maar wel een lijstje voor die games die gaan. Het blijft irritant om in verhaalvorm te lezen wat er aan komt.

0
test

@Robskeee Misschien omdat de data waarop ze op GP komen verschillend zijn? en zoveel moeite is het nou ook niet haha. Het zijn echt maar een paar regels. En je kunt ook op de afbeelding kijken.

0
test

@Aerofox81 Minecraft Legends staat bijvoorbeeld niet op het plaatje. En ik begrijp dat het ook niet zo moeilijk is maar het leest een stuk makkelijker als er gewoon een lijstje gemaakt is met evt de datums.

0

Aanbevolen voor jou