De Tokyo Game Show-trailer van Sonic Frontiers is uitgebracht

De Tokyo Game Show-trailer van Sonic Frontiers is uitgebracht

Sega heeft de Tokyo Game Show-trailer van het aankomende Sonic Frontiers online geplaatst.

De video toont diverse locaties uit de open spelwereld, genaamd Starfall Islands, alsmede diverse gameplaysegmenten en filmpjes. Ook komt Super Sonic voorbij. De video is hieronder te bekijken.

Onlangs claimde ontwikkelaar Takashi Iizuka nog dat Sonic Frontiers de meeste content ooit in een Sonic-game bevat: "Ik kan niet verklappen hoeveel levels er in de game zitten, maar ik kan garanderen dat Frontiers de meeste content ooit in een Sonic-game bevat. We willen er zeker van zijn dat Starfall Islands stimulerend genoeg zouden zijn voor spelers, met een hoop minigames en activiteiten die hun aandacht trekken tijdens het verkennen."

Sonic Frontiers komt op 8 november uit voor pc, Xbox One, Xbox Series X en S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zie alleen maar positieve berichten in the comments op youtube. Why? Ik vind de game er zo triest uitzien. Prima voor 2016, maar niet vergeleken met wat er nu allemaal te verkrijgen is. En Sonic was altijd een held van mij. Pijnlijk...

0

@Wiebelsnor Wat vind je triest en hoe zou je het wel willen zien?

0
test

@Retrogamer89 De wereld voelt als een Rollercoaster Tycoon aan. We genereren een landschap en we plakken er random wat jump, rails en plateaus in. Het voelt niet als 1 wereld. Qua look and feel voelt het als een 2016 game aan voor de PS4. De animaties voelen alsof het door een stagiair is gemaakt. Hoe wil ik het zien? Next gen - niet alleen in looks, maar qua gameplay misschien zelfs een gewaagde sprong die ervoor zorgt dat Sonic echt snel en krachtig aanvoelt. Voor de beeldvorming: God of War van Hack 'n Slash naar wat ze nu neerzetten. Van THPS naar Skate, andere games, maar het gevoel dat je al een kickflip land voelde awesome. Dat gevoel wil ik terugzien + voelen. Dat zie ik als een nieuwe stap, niet wat ze nu laten zien voor Sonic. Maar goed ik geef weer een te lange reactie op iets waar misschien alleen Retrogamer ooit ziet haha. Cheers

0

Aanbevolen voor jou