De nacht is aangebroken in Vampire: The Masquerade – Swansong

De nacht is aangebroken in Vampire: The Masquerade – Swansong

Er is een nieuwe trailer uitgebracht van Vampire: The Masquerade – Swansong, genaamd 'The Night Has Come'.

De trailer is uitgebracht omdat de game vanaf nu gereserveerd kan worden. Mensen die het spel digitaal pre-orderen, ontvangen op release een pakket met extra outfits. Mensen met een reservering van de consoleversie krijgen ook meteen gratis de visual novel Vampire: The Masquerade - Coteries.

Vampire: The Masquerade – Swansong draait om drie verschillende vampiers die door gamers worden bestuurd, terwijl er wordt gevochten om de controle over Boston te krijgen. De nieuwe prins van de Boston Camarilla wil de Masquerade oprichten; een wet die er voor zorgt dat mensen nooit te weten komen dat vampiers bestaan. Dit loopt niet zoals gepland en het is aan de speler om er voor te zorgen dat vampiers kunnen blijven overleven.

Vampire: The Masquerade - Swansong komt op 19 mei uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Het spel wordt ontwikkeld door Big Bad Wolf, de studio achter de episodische game The Council.

Op 27 april is ook de release van battle royale-game Vampire: The Masquerade - Bloodhunt op pc en PlayStation 5. Verder is Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 nog in ontwikkeling.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waar blijft Vampire: The Masquerade 2? Ik heb deze jaren geleden in de pre order gegooid.

0
test

@Grimes Die zit flink in development hell dus ik denk dat je de pre-order kunt refunden. De originele ontwikkelaar is er van de game gehaald en sinds er nieuwe actief is, is er volgens mij nooit meer een update gepubliceerd.

0
test

@Vervs Probleem met de pre order is is dat deze niet meer weergeven word op mijn profiel van hun website waar ik hem direct heb gekocht ;/

0
test

De CGI is niet echt overtuigend. Cartoony modellen met houterige animatie.

0

@LordLuc Het ziet er erg slecht uit voor deze tijd. Veel games in de jaren negentig hadden vergelijkbare animaties in hun intro`s. Misschien heeft de studio echter niet de materialen voor motion capture oid maar dit ziet er grafisch niet goed uit voor de game.

0

Aanbevolen voor jou