De Match Day-feature voor Fifa 23 uitgelicht

De Match Day-feature voor Fifa 23 uitgelicht

Electronic Arts heeft een nieuwe Deep Dive-video voor Fifa 23 uitgebracht, waarin de Match Day-feature wordt uitgelicht.

Met Match Day bootst Fifa de echte wedstrijden die worden gehouden op realistische wijze na, en de feature is flink aangepast voor Fifa 23. In onderstaande video gaat EA dieper in op de veranderingen.

Fifa 23 heeft meer aandacht voor het vrouwenvoetbal, dankzij vrouwelijke animaties en de toevoeging van de eerste vrouwenclubcompetities. Wat gameplay betreft is er nu de ‘Power Shot’ en opnieuw ontworpen dode spelmomenten. Ook wordt er veel nadruk gelegd op het verder uitgewerkte HyperMotion, een combinatie van technologieën die voor natuurlijkere animaties moet zorgen.

Fifa 23 is vanaf 30 september beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Google Stadia en pc. Op de Nintendo Switch verschijnt een 'Legacy Edition' met slechts minimale vernieuwingen, waaronder de vrouwenvoetbalcompetities. Lees hier ook een uitgebreide preview die vandaag live is gegaan op Gamer.nl.

Watch on YouTube
EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou