De lanceringstrailer van de Halo Infinite-campagne

De lanceringstrailer van de Halo Infinite-campagne

Microsoft heeft de lanceringstrailer van de Halo Infnite-campagne uitgebracht.

De campagne komt op 8 december uit op Xbox-consoles en Game Pass. De multiplayer kwam al in november beschikbaar en is free-to-play. De singleplayercampagne moet volgens 343 Industries de "grootste, meest open en met avontuur gevulde Halo-ervaring tot nu toe worden".

Halo Infinite had eigenlijk eind 2020 moeten lanceren, maar de game werd uitgesteld na kritiek op de eerste gameplaybeelden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Moet de game nog spelen maar krijg een hele goeie indruk en hopelijk komt deze weer op het level van bungie halo games en kunnen we 5 vergeten.

0

@hulstpower speciaal een nieuwe tv aangeschaft om volop te genieten zal het dan toch gebeuren een ouderwetse halo ?

0
test

@Roy36NL ouderwetse halo denk ik niet, maar denk dat je meer moet denken zoals halo 1 bedoeld was open wereld moest de ring voorstellen maar het eigenlijk niet was maar nu wel is gedeeltelijk. Net als wat ze bij 1e zelda game hadden maar pas in breath of the wild echt hadden. Maar wat voor tv heb je kocht?

0
test

Ik heb zo'n fucking zin in de campaign! Halo, Zelda en Mario zijn de franchises die me het meest blijven boeien. De minste games in de series zijn nog altijd fantastisch.

0

Aanbevolen voor jou