De Kill Cam staat centraal in nieuwe Sniper Elite 5-trailer

De Kill Cam staat centraal in nieuwe Sniper Elite 5-trailer

Rebellion Developments heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Sniper Elite 5, waarin de Kill Cam centraal staat.

De Kill Cam is in Sniper Elite 5 vernieuwd. Niet alleen bij het doden van vijanden met sluipschuttersgeweren wordt dit cinematische camerastandpunt nu ingeschakeld, maar ook bij bepaalde schoten die met pistolen en SMGs worden gemaakt.

Daarbij worden er nu nog meer details getoond tijdens de Kill Cam. Zo kunnen kogels afketsen of botten. Spelers kunnen zelf instellen hoe vaak ze de Kill Cam voorbij willen zien komen - ook kan het volledig uitgezet worden.

Sniper Elite 5 werd eind vorig jaar aangekondigd. De game moet zoals gebruikelijk voor de reeks voornamelijk sluipschutteractie bieden. Waar in het vorige deel nog Italië in 1943 werd bezocht, doen spelers in Sniper Elite 5 Frankrijk in 1944 aan. De game moet volgens de makers de "grootste en meest immersieve" maps tot nu toe in de franchise bevatten.

De game krijgt tevens een co-op-modus, waarin speler elkaar opdrachten kunnen geven, items kunnen delen en elkaar kunnen helen. Ook bevat het spel een Survival-modus voor vier spelers. Er zijn verder gevechten voor maximaal zestien spelers en een Invasion-modus voor de campagne, waarbij een speler een vijand kan besturen.

Sniper Elite 5 verschijnt op 26 mei voor pc, Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4. Ook komt de game op release op Xbox Game Pass te staan. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Helemaal mee eens.

0
test

Zin in deze game, heb de Deluxe Edition versie besteld op de PS5 dit keer.

0

Aanbevolen voor jou