De eerste elf minuten van Dead Island 2 getoond

De eerste elf minuten van Dead Island 2 getoond

Game komt op 21 april uit op pc, PlayStation en Xbox

De eerste elf minuten van het aankomende Dead Island 2 zijn online geplaatst.

IGN deelde de video waarmee mensen alvast een voorproefje krijgen van de actiegame. Te zien is hoe spelers weer bij bewustzijn komen na een vliegtuigongeluk en zo de eerste stappen in een door zombies overspoeld Los Angeles zetten.

Dead Island 2 werd in 2014 al aangekondigd, maar afgelopen augustus opnieuw onthuld. Men kan in het vervolg uit zes speelbare personages kiezen, waarbij elk personage een eigen persoonlijkheid en unieke dialogen heeft. Elke 'Slayer' kan daarnaast volledig aangepast worden via een nieuw skill-systeem. De game kan daarbij in co-op voor drie spelers doorlopen worden.

Jari Klapwijk ging onlangs aan de slag met een previewversie van Dead Island 2, en was nog niet helemaal overtuigd: "Dead Island 2 biedt in de eerste zes uur weinig wereldschokkende veranderingen, is verhaaltechnisch niet boeiend en voelt bij vlagen gedateerd, maar maakt dat deels goed met vermakelijke gameplay. Zombies meppen is de kern en dat is ook in dit deel weer geen straf. Het concept heeft de tand des tijds niet helemaal goed doorstaan, maar voor plat vermaak ben je bij Dead Island 2 vermoedelijk aan het juiste adres. De volledige game is bovendien volledig in co-op te spelen. Dat maakt de ervaring ongetwijfeld al interessanter."

Dead Island 2 komt op 21 april uit op Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou