De Collector's Edition van Hogwarts Legacy uitgepakt

De Collector's Edition van Hogwarts Legacy uitgepakt

Warner Bros. Games pakt in een nieuwe video de Collector's Edition van Hogwarts Legacy uit.

In de video is te zien wat er zo allemaal in deze speciale editie van de aankomende Harry Potter-game zit. Deze versie kost wel ongeveer 400 euro. Mensen krijgen hiermee onder andere 72 uur eerder toegang tot de game, een magische staf en een houder in de vorm van een boek voor de staf.

Spelers besturen in Hogwarts Legacy een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1800 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

Hogwarts Legacy stond lange tijd gepland voor release rond deze feestdagen, maar werd eerder deze maand uitgesteld naar 10 februari 2023. De game komt dan uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De datum van de Nintendo Switch-versie is nog niet bekend. "Het team kan niet wachten tot jullie de game kunnen spelen, maar we hebben iets meer tijd nodig om de best mogelijke ervaring af te leveren", zo meldde Warner Bros. toen de game werd uitgesteld.

Gisteren is ook een nieuwe trailer van Hogwarts Legacy uitgekomen, die zich richt op de 'Dark Arts'. Bekijk die trailer hier.

Watch on YouTube
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

300 euro voor dit ;/

0
test

@Grimes Valt erg tegen ja, wat een troep krijg je er bij. Hadden ze zoveel meer mee kunnen doen.

0
test

@worms_master Precies ze hadden makkelijk kunnen kijken naar wat Sony met God of War CE heeft gedaan zoveel meer voor minder geld.

0
test

En een mooie witte kabel die totaal die opvalt hoor xD. Lachwekkend slecht dit.

0

@incarnatus precies dit. Ik snap niet dat er mensen zijn die qua details dit zo laten liggen. Misschien boeit het ze gewoon niet. Ik koop de deluxe editie gewoon los. Kijk enorm uit naar deze game. Mede mogelijk gemaakt door heldin en eindbazin JK Rowling.

0
test

@DopieJopie1 De deluxe versie is ook wel echt de superieure versie van deze game na deze lachwekkende collectors edition

0

Aanbevolen voor jou