Dataminer vindt vermelding Seperate Ways in Resident Evil 4 Remake

Dataminer vindt vermelding Seperate Ways in Resident Evil 4 Remake

Wordt de modus als dlc aan de game toegevoegd?

In de toekomst wordt Seperate Ways mogelijk als uitbreiding aan Resident Evil 4 Remake toegevoegd, zo blijkt uit een datamine van de game.

Dataminer Gosetsu vond een folder genaamd 'The Another Order' in de pas uitgekomen remake. Dat is de Japanse naam voor wat in het Westen 'Seperate Ways' heet, een losstaande modus uit de oorspronkelijke game die om het personage Ada Wong draait.

Seperate Ways is op dit moment niet speelbaar in de remake, maar de vermelding ervan doet fans vermoeden dat Capcom het misschien als extra content wil toevoegen. Er werden ook files gevonden die wijzen op de Mercenaries-modus - onlangs werd al bekendgemaakt dat die modus op 7 april als gratis dlc aan de game wordt toegevoegd.

De remake van Resident Evil 4 kwam vorige week uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Resident Evil 4 verscheen oorspronkelijk in 2005 op GameCube en later ook op andere platforms. Het spel wordt gezien als een van de beste games binnen de franchise. Spelers kruipen in de huid van Leon S. Kennedy - bekend uit Resident Evil 2 - en doen een Europees dorpje aan waarin de inwoners extreem agressief lijken te zijn. Ondertussen probeert hij ook de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden.

Tom Kerkhof gaf in de Gamer.nl-recensie een 8,5 aan de game: "Resident Evil 4 neemt alles wat goed was aan de oorspronkelijke game en stopt dat in een glanzend nieuw jasje. Het eindresultaat is net zo actievol als voorheen, net iets griezeliger en vooral veel, véél mooier. Ondanks dat weet het spel nergens écht te vernieuwen, waardoor het onwaarschijnlijk is dat deze remake dezelfde impact gaat hebben als zijn illustere voorganger."

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou