Dataminer vindt battle royale-modus Halo Infinite

Dataminer vindt battle royale-modus Halo Infinite

Een dataminer heeft hints naar een battle royale-modus gevonden in de files van Halo Infinite.

De bevindingen worden gedeeld door de Twitter-gebruiker BathrobeSpartan. Het is volgens hem mogelijk om  nog potjes in de battle royale-modus deel te nemen terwijl de deployment-fase al is begonnen. Spelers worden mogelijk in de map gedropt met een Drop Pod. Die zou verder aan te kleden zijn met een loadout, waardoor spelers niet naar wapens hoeven te zoeken bij de landing. Deze informatie is nog niet officieel bevestigd.

Tijdens de bèta van Halo Infinite werd al een audioclip gevonden die op een battle royale-modus wijst. Een Resetera-gebruiker vond destijds de stem van de aankondiger die 'battle royale' zegt. 

Volgens journalist Jez Corden is het doel om de modus onderdeel te maken van het derde seizoen van Halo Infinite. "Ik denk dat er geen harde deadline voor is. Als het niet af is gaan ze het mogelijk pas in seizoen 4 uitbrengen. Daarom hebben ze het waarschijnlijk nog niet officieel aangekondigd."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

of zou het iets met de Forge te maken kunnen hebben? (heb het spel zelf niet) Daarmee kunnen spelers toch de game mee aanpassen? misschien is deze mode dan ook wel een optie.

0

Aanbevolen voor jou