Dataminer hint naar 'gigantische dlc' voor Elden Ring

Dataminer hint naar 'gigantische dlc' voor Elden Ring

Volgens een bekende dataminer kunnen Elden Ring-spelers in de toekomst een "gigantische" uitbreiding verwachten.

Ontwikkelaar FromSoftware gaf eerder al aan dat het "meer van plan is" met Elden Ring, en sindsdien gaan gamers er dan ook van uit dat er nog een uitbreiding op stapel staat voor de game.

YouTuber en dataminer Lance McDonald heeft eerder al informatie over content die uit Elden Ring is gehaald gedeeld, en hij schijnt nu te hebben achterhaald wat er in de toekomst zoal aan de game wordt toegevoegd.

In een inmiddels verwijderd Discord-gesprek (via Reddit) meldt McDonald dat er "gigantische dlc" aankomt. Wanneer hem wordt gevraagd of het om een compleet nieuw gebied in de game gaat, antwoordt hij: "Ik weet veel van wat er toegevoegd gaat worden, maar ik weet niet of er nieuwe gameplaymechanieken worden toegevoegd. Ja, het is erg groot." Het laatste gedeelte van die quote lijkt de vraag van zijn gesprekspartner over een nieuwe regio te beantwoorden.

Elden Ring is sinds begin vorig jaar verkrijgbaar voor pc, Xbox- en PlayStation-consoles. De FromSoftware-games pakt de gameplay van soulslikes zoals Dark Souls en combineert dat met een open spelwereld. De game ontving zeer positieve recensies en won de award voor game van het jaar tijdens The Game Awards.

Elden Ring

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou