Danny Trejo-missie nu officieel beschikbaar in Far Cry 6

Danny Trejo-missie nu officieel beschikbaar in Far Cry 6

De missie rondom acteur Danny Trejo is nu voor iedereen beschikbaar in Far Cry 6.

In de gratis missie 'Dani & Danny vs Everybody' verpesten de mannen van dictator Antón Castillo de plannen van Trejo om zijn wereldberoemde taco's te verkopen. Spelers werken samen met hem om wraak te nemen. De missie is nu beschikbaar in de game - hieronder is een trailer te zien.

In november kwam de missie per ongeluk al beschikbaar in de game. Het ging om een vroege versie van de dlc die nog in ontwikkeling was. Spelers kwamen daar achter, waarna Ubisoft de missie via een patch uit de game verwijderde.

Far Cry 6 ontving een 7,5 op Gamer.nl: "Far Cry 6 is ondanks alle bombarie simpelweg meer Far Cry. De spelformule is inmiddels stokoud, maar vindt op Yara wel een betere balans. Met meer nadruk op gepaste crafting-elementen en de bekende vrijheid in speelstijlen, valt er genoeg vermaak te halen uit het schietwerk. Op veel fronten is Far Cry 6 de beste Far Cry ooit — de grootste sowieso — maar Ubisoft zet nergens een revolutie in."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben gestopt met spelen omwille van het verschrikkelijke save systeem. Hebben ze dit ondertussen aangepast? Want het haalt echt alle fun uit de game vind ik.

0
test

@do365nic wat was er mis mee dan als ik vragen mag?

0
test

@The_Scratcher Als je een vijandig kamp gaat aanvallen doe je van tevoren een beetje recon door de vijanden te scannen. Op deze manier kan je een beetje een plan of attack maken. Als je plannetje niet gelukt is (aka je bent dood), dan heeft de game niet opgeslagen wanneer jij je plannetje gemaakt hebt, maar dan spawn je gewoon recht voor het vijandig kamp, recht in het zicht van alle vijanden, zodat je gewoon iedereen overhoop moet knallen. Dit is niet de manier waarop ik wil spelen en ik ben zeker niet de enige die dit een enorm minpunt vind.

0

Aanbevolen voor jou