Cyberpunk 2077-ontwikkelaars verhuizen naar VS voor vervolg

Cyberpunk 2077-ontwikkelaars verhuizen naar VS voor vervolg

Diverse leden van het team dat Cyberpunk 2077 heeft gemaakt zijn van plan om naar de Verenigde Staten te verhuizen om aan het vervolg te werken.

Dat meldt missieregisseur Paweł Sasko in een tweet. Het "kernteam" achter de eerste game verhuist samen met hem naar de VS om het nieuwe team op te starten dat aan het eerder deze week aangekondigde vervolg gaat werken.

Eerder deze week liet CD Projekt Red weten dat het een nieuwe studio in Boston gaat oprichten, genaamd CD Projekt Red North America, dat gaat samenwerken met een bestaand CD Projekt-team in Vancouver. Dit team is verantwoordelijk voor een vervolg op Cyberpunk 2077, dat de projectnaam Orion draagt. Het lijkt er dus op dat de kern van het team dat aan de eerste game werkte, ook aan het vervolg gaat werken.

Daarnaast kondigde CD Projekt Red ook aan te werken aan een nieuwe The Witcher-trilogie, twee losstaande The Witcher-games (eentje door The Molasses Flood en een ander door een extern team) en een compleet nieuwe IP.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Een vervolg? kunnen ze niet gewoon door bouwen op het huidige. De basis is in principe prima, maar naar mijn idee zouden ze er nog zoveel meer uit kunnen halen.

0

@Pinopokie Volgens mij is het idee dat de volgende Cyberpunk game in Unreal 5 wordt gemaakt, zodat ze afscheid kunnen nemen van Red Engine, waarmee deel 1 is gemaakt.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou