Update voor Cyberpunk 2077 lijkt aanstaande

Update voor Cyberpunk 2077 lijkt aanstaande

Er zou ergens binnenkort een nieuwe update voor Cyberpunk 2077 uit kunnen komen.

Fans op Reddit hebben gezien dat CD Projekt Red een nieuwe build heeft geüpload van Cyberpunk 2077. Dat is voor het eerst sinds oktober vorig jaar, wat mogelijk duidt op een aankomende update. 

Wat de update precies omhelst is niet bekend. Het kan gaan om een kleine update met enkele aanpassingen, maar spelers hopen op een forse update die de game mogelijk zelfs klaarstoomt voor de beloofde PlayStation 5- en Xbox Series-upgrade.

Vorig jaar gaf CD Projekt Red aan dat het de upgrade voor PS5 en Xbox Series in het eerste kwartaal van 2022 uit wil brengen. Het bedrijf gaf toen ook aan dat er in het eerste kwartaal sowieso een forse update voor alle platforms uit moet komen. Mogelijk betekent dit dat de update en de upgrade tegelijkertijd verschijnen. Vooralsnog is er echter nog niets bevestigd.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zal dan wel de enige zijn, maar ik heb destijds genoten van de XBox One versie. Natuurlijk was er genoeg om over te klagen. De story missions en bijbehorende karakters, inclusief de (vrouwelijke) V zelf, waren van prima niveau. Kan niet wachten op de upgrade voor de nieuwe generatie. Ondertussen speel ik met enige mods lekker verder op de PC (aanrader: Blade Runner shading mods).

0
test

@Ashalar niet de enigste :) Zelf raakte ik halverwege afgeleid door andere games en heb sindsdien gewacht tot de aankomende upgrade om er mee verder te gaan of opnieuw te beginnen naar Vindt dit echt een geweldige game qua mogelijkheden en diversiteit Ik ga er dan ook weer met veel plezier mee verder straks :D

0

@Ashalar Ik vond hem ook fantastisch op de xbox one. Hij ligt hier al even te wachten op de upgrade zodat ik hem nog een keer op mn series x kan spelen :)

0
test

@Ashalar Ik heb exact het zelfde als Jumpman. Speelde hem sinds day 1 op de Series X. Draaide prima. Maar uiteindelijk op de helft ongeveer weggelegd. Ik pak hem later weer op als alles is geupgrade. Speelde trouwens al prima op de series X.

0
test

@Ashalar Met de game an sich was inderdaad niks mis (op de Series X dan, in mijn geval). Echter als je het legt naast wat CDPR oorspronkelijk beloofd heeft en zelf bizar veel gehyped dan kan ik niet anders dan enorm teleurgesteld zijn. Als je kijkt naar het gameplay filmpje dat ze toentertijd op de, volgens mij, E3 uit hebben gebracht en het bijbehorende commentaar en beloftes die daar bij zaten dan komt dat geen eens in de buurt van wat ze uiteindelijk hebben geleverd.

0
test

@Ashalar Ik heb deze ook vanaf dag 1 op de PC gespeeld, en eerlijk gezegd nergens last van gehad. Ik zou het wel echter op prijs stellen als men met wat dikke DLC storyline uitbreidingen zou komen.

0
test

Ik heb er op de pc zo`n 350 uur in zitten, en ik vind het echt een te gekke game. Ik ben wel benieuwd wat er met deze patch gaat veranderen.

0

Aanbevolen voor jou