Current-gen update The Witcher 3 wordt vanavond getoond

Current-gen update The Witcher 3 wordt vanavond getoond

Vanavond toont CD Projekt Red voor het eerst de current-gen update van The Witcher 3: Wild Hunt.

Eerder deze maand liet de ontwikkelaar al weten dat de gratis update op 14 december uitkomt, en dat er vandaag een livestream gehouden zou worden met een eerste blik op de update. Die livestream is vandaag om 18:00 uur Nederlandse tijd te zien op het Twitch-kanaal van de studio. Een embed van de stream is hieronder te vinden.

De update komt beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc en kan gratis gedownload worden voor iedereen die de game op pc, Xbox One of PlayStation 4 heeft. De update bevat tientallen verbeteringen op het gebied van graphics en prestaties. Denk aan ray tracing, snellere laadtijden op consoles en allerlei mods die onderdeel uitmaken van de ervaring. Ook bevat het extra content geïnspireerd door de The Witcher-serie op Netflix.

Mensen die de game nog helemaal niet gekocht hebben, kunnen vanaf 14 december de digitale Complete Edition van het spel aanschaffen. Daarin zijn naast de hoofdgame ook de uitbreidingen Hearts of Stone en Blood and Wine te vinden. Op een later moment moet er ook een fysieke editie uitkomen. Tot slot komt er ook een update uit voor de PS4-, Xbox One- en Switch-versies van de game met daarin allerlei verbeteringen en de nieuwe content gebaseerd op de Netflix-serie. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

toch wel benieuwd hoe next gen het zal zijn!

0
test

Ik ook! Ben benieuwd hoe die op de rtx 3080 in 4k gaat draaien

0
test

Here we go. Enorm veel zin om weer die wereld in te stappen.

0

Aanbevolen voor jou