Update: Current gen-update Cyberpunk 2077 komt vandaag uit

Update: Current gen-update Cyberpunk 2077 komt vandaag uit

Update: Inmiddels heeft CD Projekt Red de komst van de update voor Cyberpunk 2077 bevestigd in de livestream.

Patch 1.5 voor Cyberpunk 2077 wordt beschikbaar gesteld voor alle platforms waar de game al voor beschikbaar is. Tevens krijgt de game verbeterde ondersteuning voor Xbox Series S/X en PlayStation 5. 

Alle versies ontvangen nieuwe wapens, verbeterde perks, nieuwe appartementen voor V, betere besturing van voertuigen en een verfijning van gameplay, economie en loot. Voor de PS5 en Xbox Series S/X worden onder andere een 4K-resolutie, ray tracing voor lokale schaduwen. spatial audio voor koptelefoons, snellere laadtijden, verbeterde reacties van omstanders en meer. Tevens worden DualSense-functies toegevoegd aan de PlayStation 5-versie. 

Voor Xbox Series X en PlayStation 5 zijn twee grafische opties beschikbaar: performance en ray-tracing. In de performance modus draait de game grotendeels op 60fps, maar zonder ray tracing. De volledige details zijn in de afbeelding hieronder te vinden. 

De eerder gelekte proefperiode van vijf uur wordt tevens ook beschikbaar gesteld voor PS5-gebruikers. Gebruikers op dit platform moeten apart de PS5-versie installeren, waar Xbox-bezitters een update kunnen downloaden.

De patch 1.5 wordt nu uitgerold voor alle platformen. Cyberpunk 2077 is beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X, pc en Google Stadia.

Volledige details over patch 1.5 zijn te vinden op de website van CD Projekt Red.

Origineel bericht: De current gen-update voor Cyberpunk 2077 komt vandaag beschikbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Vanmiddag om 16:00 uur zendt CD Projekt Red een stream uit waarin dat wordt aangekondigd. Het officiële Twitter-account van Xbox Nederland publiceerde de promotie voor de nog niet aangekondigde update te vroeg, waardoor deze informatie op voorhand al bekend is. Martin Verschoor, de algemene hoofdredacteur van Gamer.nl en zustersite PU.nl, maakte een screenshot en tweette dat vervolgens.

In de promotie is ook te zien dat er een proefversie van de game beschikbaar komt op Xbox Series X en S, die vijf uur lang gratis gespeeld kan worden. Het is op moment van schrijven nog niet bekend of dat ook voor de PlayStation 5-versie geldt.

Vandaag om 16:00 uur wordt de livestream uitgezonden waarin meer details worden gedeeld over de current gen-update voor Cyberpunk 2077. De livestream kan hieronder bekeken worden.

Watch on YouTube
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice. Nog ff wat te spelen tot het vrijdag is!

0
test

Nou komt eigenlijk net verkeerd uit helaas. Bijna feen tijd voor nu

0

Aanbevolen voor jou