Crystal Dynamics bezit nu Tomb Raider- en Legacy of Kain-franchises

Crystal Dynamics bezit nu Tomb Raider- en Legacy of Kain-franchises

Crystal Dynamics en diens nieuwe eigenaar Embracer Group zijn nu in het bezit van de Tomb Raider- en Legacy of Kain-franchises.

Dat hebben de bedrijven middels een kort persbericht laten weten. "We kunnen met enthousiasme aankondigen dat Crystal Dynamics nu verschillende gamefranchises, waaronder Tomb Raider en Legacy of Kain, heeft overgenomen van de vorige eigenaar, Square Enix Limited."

Het bericht vervolgt: "Als gevolg van deze aanpassingen is Crystal Dynamics nu de eigenaar van deze games en bezitten ze de gameplay en persoonlijke data gerelateerd aan deze games." Eidos-Montréal, dat ook werd overgenomen door Embracer Group, liet daarnaast weten dat het nu de eigenaar is van Deus Ex en Thief.

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat Embracer Group de Square Enix-studio's Crystal Dynamics, Eidos-Montréal en Square Enix Montréal overnam voor 300 miljoen dollar. De bovengenoemde franchises zijn nu dus ook officieel overgezet naar de nieuwe eigenaar, en gebruikersdata gerelateerd aan deze spellen vallen nu onder Embracer.

Eerder dit jaar kondigde Crystal Dynamics aan dat het aan een nieuwe Tomb Raider-game werkt. Behalve dat de game in Unreal Engine 5 wordt gemaakt, is er niets officieel bekend over het spel. Wel draait het volgens geruchten om een oudere Lara Croft in vergelijking met de meest recente trilogie, waarbij de avonturierster een team van jonge ontdekkers begeleidt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kom maar op met een nieuwe Tomb Raider game.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 sleeping dogs ja heel vet, maar ik wacht al jaren op een game in de soul reaver franchise.

0

Aanbevolen voor jou